Juleafslutning 2021


Foreningens julemøde den 6. dec. 2021, der blev afholdt i sognehuset, havde samlet 38 medlemmer ud af de 42 tilmeldte.

Desværre gjorde coronaen sig på ny gældende, der betød at fire medlemmer valgte at melde afbud.Traditionen tro blev der serveret gløgg og æbleskiver, kaffe og andet. Bordene var pyntet med gran, lys og nisser. Kort sagt: det emmede af jul. Der var ingen gæstetaler ved julemødet. Bestyrelsen havde valgt at lade medlemmerne komme med indslag i form af en lille historie fra hverdagen.

Som så ofte, og nok engang, underholdt Knud Sørensen. Denne gang havde Knud valgt at lave et PowerPoint program med forskellige danske sange, hvortil han forklarede sangenes oprindelse og betydning. Særligt omtalt blev Glade jul, dejlige jul, der blev sunget juleaftensdag, da kanonerne blev tavse, under første verdenskrig. Derfor en stor tak til Knud Sørensen for et underholdende program. Der skal også lyde en stor tak til de to køkkenpiger Ulla og Vera samt en stor tak til Preben Søegaard, der til trods et nyligt sygehusophold fandt kræfter til at komme og tage sig af det tekniske.

Sidst, men ikke mindst, skal der lyde en stor tak til medlemmerne for den store opbakning, hvor fire kunne bringe en flot præmie med hjem.

DSC_0372 DSC_0375 DSC_0377 Julemøde 6.12.2021